søndag 20. november 2011

Det har vært en travel høst....

og bloggen har rett og slett vært nedprioritert. Høsten har alikevel vært preget av verdens beste hobby med noen av verdens koseligste, sprøeste og mest kreative damer. Jeg setter umåtelig stor pris på å få være en del av det fellesskapet denne hobbyen gir rom for.

I korte trekk har jeg vært på både Scrapperally, Papirfest og flere treff på Midjord bydelshus i regi av Stavanger Scrappeklubb. Produksjonen på Papirfesten ble noe redusert da jeg klarte å bli syk på høstens store happening! Resten av dugnadsgjengen måtte trå til og ilddåpen i butikken måtte utsettes. Jeg fikk laget fire ATC-er med temaet "FEST" men glemte å ta bilde av dem....  Jeg har også fått meg ekstrajobb noen timer i uken hos Familieskatter som holder til på Maxi-senteret i Sandnes.

Jeg har laget en masse kort og esker på bestilling fra venner og kolleger. I tillegg har det blitt noen navneskilt og et par "malerier". Gamle teknikker og materialer er hentet fram fra boden og døgnet har ikke nok timer til å få gjort alt jeg har lyst å gjøre. Nå er tiden inne for å konsentrere seg om julekort og gaver til de som har alt og ikke trenger noen verdens ting.
***


På Scrapperallyet laget jeg disse to bursdagskortene:

Og flere tedispensere etter mal fra Marianne. Her er bilde av et par:
***

På treffene på Midjord har jeg som regel hatt med meg prosjekt som tar liten plass og de fleste kan ikke vises fram enda men her er en eske: Ha en kreativ uke!

5 kommentarer:

 1. Møje fint her, Lena:-) De der teboksane va snedige:-) laga ein twinings te mor mi, kansje?

  SvarSlett
 2. Takk for d! Klart eg kan laga ein for deg. Fargeønske? Ska eg ta an med når eg komme på besøg eller vil du hentan her?

  SvarSlett
 3. Masse flott og se her:)

  Ha en jysla flott helg:)

  SvarSlett
 4. Her var det mye flott ! Du får lære meg å lage den te-dispenseren. Har du mal ?
  :-) Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Leste innlegget din en gang til - og fant link til malen.... he-he

   Slett

Konfirmasjonskort til gutt

12x15 cm, bølgepapp. Selve kortet er laget av bølgepapp. Det er pyntet med kraft-core ark som er tørr-embosset og deretter pusset med ...